Beautyforall

Wie zijn wij

 

Team Beauty for All

 

 


FullSizeRender

Marcha van Dalen

Ik ben Marcha van Dalen, in 2002 behaalde ik mijn diploma’s schoonheidsspecialiste i.c.m pedicure op het Nova College in Haarlem. Na een paar jaar ambulant en aan huis een salon gehad te hebben,  ben ik sinds 2007 al werkzaam als schoonheidsspecialiste en pedicure bij Beauty for All. Dat is aankomende november dus alweer 10 jaar.

 

 


michelle

Michelle Meijer

Mijn naam is Michelle Meijer (1991 Alkmaar). Sinds 2011 ben ik gespecialiseerd allround schoonheidsspecialiste. In 2012 behaalde ik mijn diploma voor pedicure op de Haarlemse Akademie in Uitgeest. Éen keer per week kwam ik langs bij Marcha om stage te lopen. Daardoor heb ik veel gezien en veel geleerd. 1 juni 2016 ben ik als zelfstandige onderneemster bij Beauty for all begonnen. U kunt bij mij terecht voor ontspannende gezichtsbehandelingen, pedicure, wimper- en wenkbrauw behandelingen, make-up advies/workshops, waxen/harsen, En geef u graag advies over onze prachtige producten van Jean D Arcel en Reviderm, de minerale make-up van Mineralissima, Marc Inbare tanning spray, en de LCN pedicure producten.

 

 


foto Nel

Nel Baltus

Mijn naam is Nel Baltus, al vanaf 1991 ben ik pedicure. Na een aantal jaren wat anders gedaan te hebben, heb ik vanaf 2015 mijn pedicure werkzaamheden opnieuw opgepakt. Inmiddels verder gespecialiseerd in voetreflexmassage en medisch pedicure. Vanaf januari 2016 eigenaar van Balance Voetverzorging in Heemskerk. Ook de komende jaren wil ik diverse bijscholingscursussen blijven volgen om voor steeds meer voetproblemen een oplossing te kunnen bieden. U kunt bij mij terecht voor pedicure behandelingen (diabetische en reumatische), maar ook voor diverse specialistische technieken zoals bijvoorbeeld ortheses, nagelbeugels en nagelreparaties. Tijdens de behandelingen kan ik u hierover adviseren. Ook geef ik voetreflexmassage behandelingen wat effect kan hebben bij vele lichamelijke en geestelijke gezondheidsklachten maar ook voor gezonde mensen heeft voetreflexmassage een weldadige en ontspannende werking. Wellicht tot ziens in de salon bij Beauty for All