Beautyforall

MARC INBANE Naturel Tanning Spray

MARC INBANE is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten. Door het drukke en gehaaste leven, de beperkte zon uren en/of schadelijke UV-stralen in eigen land, is het vaak lastig om op een gezonde manier een mooie vakantiekleur te verkrijgen en te behouden. Zo is het idee voor de naturel tanning spray ontstaan. Een manier om op een makkelijke, gezonde en veilige wijze het gehele jaar door van een natuurlijke teint te genieten!

Naturel Tanning Spray €39,95FullSizeRender 6

De Award-winning naturel tanning spray werkt snel en eenvoudig. U kunt het makkelijk zelf aanbrengen en het resultaat is een gezonde en natuurlijke egaal gebruinde huid. De naturel tanding spray is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera & Ginko.

FullSizeRender 5Kabuki Brush €24,95

MARC INBANE’s kabuki brush is ontworpen door een team van toonaangevende professionele visagisten. Door de unieke behandeling van de borstelhaartjes absorberen deze het aangebrachte product minimaal, wat zorgt voor een egale verspreiding op de huid en een langere levensduur van de brush. Ook hebben de borstelhaartjes een hypoallergene en antibacteriële behandeling ondergaan. Dit helpt bij het vitaal houden van de huid en maakt de brush geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de overgevoelige huid.

Tips:
Plekje gemist?
  1. Spray lichtjes de tanding spray op de haartjes van de brush
  2. Tip de overtollige vloeistof ietwat af op een tissue
  3. Verplaats de brush in snelle, vloeiende en vegende bewegingen om bij te werken voor een egaal resultaat.
Plekje te enthousiast gesprayed?
  1. Laat de tanning spray eerst 10 seconde drogen op de huid
  2. Wrijf uit met de kwast waar u teveel heeft gesprayed en verdeel het verder over de rest van het gelaat en/of lichaam
  3. Verlaat de kwast in een snelle, vloeiende en vegende bewegingen voor een egaal resultaat.

 

FullSizeRenderGlove (handschoen) €9,95

Speciaal voor onze naturel tanning spray heeft MARC INBANE een glove ontwikkeld om de spray op moeilijk bereikbare plekken (bijvoorbeeld de achterkant van uw armen en benen) zelf eenvoudig aan te kunnen brengen.

De MARC INBANE glove is van een uitstekende kwaliteit. Dankzij de fijne en geperfectioneerde microvezelstructuur wordt de naturel tanning spray egaal verspreidt over de huid, waardoor er géén vlekken of strepen zullen verschijnen.

Gebruik:

Spray gelijkmatig de naturel tanning spray over de gehele oppervlakte van de glove en wrijf met vloeiende bewegingen over de huid. De spray trekt vervolgens mooi en egaal in de huid en zorgt voor een prachtig gebruinde teint.

Tip! De glove kan ook gebruikt worden voor het gezicht en decolleté.
Kwaliteit:

De MARC INBANE glove is van de beste kwaliteit, voelt zacht en comfortabel aan, heeft een sterke vezel en laat géén pluizen achter. Daarnaast is de glove gemaakt van duurzaam materiaal.

Travel Set €39,95

Trakteer uzelf of een bijzonder iemand op een prachtige travel set!

Altijd uw favoriete tanning producten bij de hand, dankzij deze luxe travelset. Het perfecte reisaccessoires!

FullSizeRender 3De travel set bestaat uit: