Goede Voetverzorging, een must!
U ziet er natuurlijk graag goed uit. De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel gewoon. Maar hoe zit dat met uw voeten? Wanneer krijgen die aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt? Met een goede, regelmatige verzorging van uw voeten zijn deze problemen te voorkomen. Beauty for All kan u daarbij helpen.

Voor wie?
Mannen of vrouwen, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Of u nu veel zit, staat of loopt. Want realiseert u zich wel eens dat het hele gewicht van uw lichaam vaak op de voeten neerkomt? En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan.

Uitgebreid advies
Wij van Beauty for All kunnen u niet alleen van al ontstane ongemakken verlossen, maar wij helpen u bovendien in het voorkómen ervan. Onze hedendaagse, goed opgeleide specialistes kunnen u hierover uitgebreid adviseren.

Onze werkwijze
Wij bekijken nauwkeurig de huid en nagels van uw voeten. Voor een optimale hygiëne worden uw voeten echter eerst gedesinfecteerd. De behandeling bestaat onder meer uit het weghalen van eelt of likdoorns, het op de juiste manier knippen en verzorgen van de zijkanten van de nagels en het polijsten van de nagelplaat. Met behulp van apparatuur wordt u snel en vrijwel pijnloos geholpen. Als de conditie van voet en been dit toelaat, is afronding van de behandeling met een ontspannende massage mogelijk. Maar professionele voetverzorging gaat soms verder dan deze basishandelingen.

ProVoet_Logo
Wij zijn aangesloten bij Provoet, de landelijke beroepsorganisatie van pedicures. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij in het bezit zijn van een door de branche goedgekeurd diploma en hebben de aantekening “reumatische en diabetische” voet.

Tot slot
Gun uw voeten een goede verzorging. Ze zijn het waard!