Mineralissima – Make-up die goed is voor je huid.


Goede redenen waarom je minerale make-up zou moeten dragen.

 

Bij Mineralissima houden we ons alleen maar bezig met natuurlijke schoonheid en dit strekt zich ook uit naar gezonde schoonheid, sterker nog deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden

22496255_10155391752248101_3418435887032745991_o

Dus hoe ziet een typische Mineralissima vrouw eruit? Nou ten eerste kan elke vrouw er als een Mineralissima vrouw uitzien, er zijn maar een paar eenvoudige stappen voor nodig. Je moet van jezelf houden en vooral van je natuurlijke zelf. Onze make-up zal je natuurlijke schoonheid verbeteren waardoor je een verbluffende gezonde glans zult krijgen en geen dik aangekoekte make-up look. Heb je ooit een vrouw bewonderd om haar natuurlijke schoonheid en haar stralende teint? Nou de kans is groot dat deze vrouw minerale make-up gebruikt.


Puur en aardse make-up

Minerale make-up is vrij van chemicaliën en schadelijke ingrediënten die je vaak aantreft in normale make-up. De producten die worden gebruikt in minerale make-up zijn allemaal natuurlijk en afkomstig van de aarde zelf met pure en gemalen mineralen.


Make-up vrij van chemicaliën en parfum

Sommige chemicaliën en parfums in make-up kunnen de huid irriteren en de poriën verstoppen. Minerale make-up is zorgvuldig ontworpen om zich feilloos aan te passen aan je huid zodat het er gezond uitziet en aanvoelt.

Een natuurlijke zonnebrandcrème

Je zult dit vast niet weten, maar het is waar. Minerale make-up is ook een natuurlijke zonnebrandcrème voor je huid. Dankzij de toevoeging van het natuurlijke ingrediënt zinkoxide, bevat onze minerale make-up minimaal factor 15. Dit is iets wat veel andere make-up producten niet hebben.

Als je het niet kunt verklaren, koop het dan niet

Bij Mineralissima geloven wij hierin. Dit komt omdat wanneer je naar de ingrediënten van een make-up product kijkt, je eigenlijk de helft van de ingrediënten niet kunt uitspreken laat staan begrijpen wat ze zijn. Als je iets niet begrijpt dan moet je het zeker niet vertrouwen. Minerale make-up producten zijn 100% zuiver en je bent in staat om ze te begrijpen en uit te spreken, zodat je weet wat je op je gezicht aanbrengt.

Milieuvriendelijke make-up

Traditionele make-up wordt vaak geproduceerd met grote gevolgen voor het milieu. Dus als je gaat voor groene minerale make-up, dan draag je bij om de schade aan het ecologische systeem te minimaliseren. Minerale cosmetica is milieuvriendelijk en wie had er ooit gedacht dat je groen zou kunnen zijn met je make-up!

Extreem veilig

Minerale make-up wordt alsmaar beter. Het is één van de veiligste vormen van make-up die je kunt gebruiken want het bevat natuurlijke anti-microbiële middelen en het is vrij van nanodeeltjes.

Huid die kan ademen

De fijne mineralen worden vakkundig ontworpen om je een lichte en zelfs pure uitstraling te geven zonder je poriën te blokkeren, wat vervelende puistjes kan veroorzaken. Minerale make-up kalmeert je huid, voorkomt irritatie en vermengt zich prachtig met de natuurlijke oliën van je huid.

Helpt bij acné en vlekken

Als je gevoelig bent voor puistjes dan is het gebruik van minerale producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten voor de gezondheid ongeëvenaard. Het bevat geen parfums, oliën of conserveringsmiddelen die een gevoelige en een vlekgevoelige huid kunnen irriteren.

Make-up perfect voor alle huidtypes

Het maakt niet uit wat voor soort huid je hebt, of het nu een droge, vette of gecombineerde huid is. Minerale make-up is hypoallergeen en werkt samen met je eigen huid en de natuurlijke oliën om een perfect gelijkmatige foundation te creëren.

Het is verslavend

Zodra je minerale make-up hebt gebruikt en begint te genieten van de voordelen, is het heel moeilijk om weer terug te gaan naar de gewone make-up. De prachtige glans, het lichte gevoel en mooie dekking maken het onmogelijk om hier voor weg te lopen.

Veelzijdigheid

Wanneer het correct wordt toegepast, kan minerale make-up veel veelzijdiger zijn dan andere make-ups. Je kunt het namelijk mengen met moisturizers en crèmes om het vloeibaar te maken. Bij het werken met pure pigmenten, die gevonden worden in minerale make-up, kun je vrijwel alles mengen.

Uitstekende houdbaarheid

Omdat minerale make-up zo zuiver is, heeft het een langere houdbaarheid. Dit komt omdat het niets bevat dat bacteriën helpt groeien wat betekent dat het lang goed blijft, zodat je niet betaalt voor iets dat snel bederft. Het is schoon en het is simpel.

Langdurige werking

Niet alleen beschikt het over een uitstekende houdbaarheid, maar minerale make-up blijft lang op je huid zitten. De pigmentatie kan een lange tijd duren en vormt een harmonieus geheel met je huid.

Na het bespreken van de vele goede redenen waarom je zou moeten kiezen voor minerale make-up, wil je hopelijk meedoen met ons in onze campagne om de natuurlijke schoonheid en natuurlijke producten te promoten.

De aarde behoort niet toe aan ons, wij behoren toe aan de aarde dus koester het en geniet van de schoonheid die het te bieden heeft. Door het dragen van minerale make-up verminder je de gevolgen voor het ecologische systeem en begrijp je volledig wat je op je gezicht aanbrengt. Je zult schoonheid uitstralen.