Beautyforall

Wie zijn wij

 

Team Beauty for All

 

 

FullSizeRender


Marcha van Dalen

Ik ben Marcha van Dalen, in 2002 behaalde ik mijn diploma’s schoonheidsspecialiste i.c.m pedicure op het Nova College in Haarlem. Na een paar jaar ambulant en aan huis een salon gehad te hebben,  ben ik sinds 2007 al werkzaam als schoonheidsspecialiste en pedicure bij Beauty for All. Dat is aankomende november dus alweer 10 jaar. Vanaf mei ga ik de praktijk voor een periode verlaten i.v.m zwangerschapsverlof. Mijn collega’s Michelle Meijer, Nel Baltus en Melissa Buijs nemen de salon tijdens mijn afwezigheid over. En blijven na mijn verlof tevens werkzaam in de salon. Vanaf oktober kunt u weer afspraken bij mij inplannen.

 

 

michelle


Michelle Meijer

Mijn naam is Michelle Meijer, in 2010 behaalde ik mijn diploma van de schoonheidsspecialiste opleiding. Toen heb ik Marcha ook leren kennen. Het klikte zo tussen ons, dat we vriendinnen zijn geworden. We zijn elkaar nooit uit het oog verloren. In 2012 behaalde ik mijn diploma voor pedicure, die ik heb behaald op de Haarlemse Akademie in Uitgeest. 1 keer in de week kwam ik bij Marcha langs om stage te lopen. En toen wisten we het zeker, we wilde graag samen een salon starten. En hoe leuk, 1 juni 2016 is onze droom uitgekomen! Beiden zijn we zelfstandige ondernemers, en werken we in een mooie salon samen aan de Middelweg in Uitgeest. We zijn een top team samen, en hopen u snel te ontvangen in onze salon! Ik ben werkzaam als schoonheidsspecialiste, pedicure, wimperstyliste, en geef graag advies over de fantastische producten van Creative Cosmetics make-up.

 


 

 

mnp


Madelon Plugboer

Ik ben Madelon Plugboer en vanaf 1 Januari 2017 ben ik het team komen versterken bij Beauty for All. Ik ga daar als voedingsconsulente aan de slag onder de naam Afslankstudio My-Line. Bij Afslankstudio My-Line kunt u terecht voor detox programma’s, een 4 fase proteïne dieet van SaniSlim en of voor Herbalife producten. Verder kan ik u helpen om een gezonde levensstijl aan te leren door middel van één van onze lifestyle programma’s. Ik zou zeggen kom gezellig een keertje langs in de praktijk voor een intake gesprek en of om producten te proeven. U zult zich verbazen hoe lekker ze zijn. Wij werken op afspraak. Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen in de praktijk, al onze producten zijn ook te bestellen via het contact formulier.  Hopelijk tot ziens aan de Middelweg 9 in Uitgeest. Bekijk ook onze website www.afslankstudiomyline.nl


JolaWorkshops

 

 

Jolanda Molenaar

Mijn naam is Jolanda Molenaar en ben sinds 1 januari 2017 gestart als zelfstandige onderneemster bij Beauty for All. Samen met deze gezellige meiden vormen we een mooi team. Ikzelf ga workshops geven op het gebied van ontspanning (ook bewustwording en mentale ontspanning) en het hebben van een plezierig leven. Mijn instap-workshop is het ”Leren geven van een Ontspanningsmassage voor het hele gezin.” In deze workshop zal je leren hoe het zenuwstelstel werkt en waarom het belangrijk is om de zenuwen te deblokkeren. Aanbevolen voor mensen met vermoeide benen, zere nek, stijve nek, vermoeide onderrug of zelfs pijnlijke rug. Maar ook gewoon voor een heerlijke diepe ontspanning! Ik geef de workshop voor 2 mensen per keer. Kijk voor meer informatie op mijn website, je bent van harte welkom! www.JolaWorkshops.nl

 

 

 


foto NelNel Baltus

Mijn naam is Nel Baltus, al vanaf 1991 ben ik pedicure. Na een aantal jaren wat anders gedaan te hebben, heb ik vanaf 2015 mijn pedicure werkzaamheden opnieuw opgepakt. Inmiddels verder gespecialiseerd in voetreflexmassage en medisch pedicure. Vanaf januari 2016 eigenaar van Balance Voetverzorging in Heemskerk. Ook de komende jaren wil ik diverse bijscholingscursussen blijven volgen om voor steeds meer voetproblemen een oplossing te kunnen bieden. Vanaf april kom ik op de maandag het gezellige team van Beauty for All versterken en dit zal zich de komende maanden uitbreiden naar meerdere dagen i.v.m. het zwangerschapsverlof van Marcha. U kunt bij mij terecht voor pedicure behandelingen (diabetische en reumatische), maar ook voor diverse specialistische technieken zoals bijvoorbeeld ortheses, nagelbeugels en nagelreparaties. Tijdens de behandelingen kan ik u hierover adviseren. Ook geef ik voetreflexmassage behandelingen wat effect kan hebben bij vele lichamelijke en geestelijke gezondheidsklachten maar ook voor gezonde mensen heeft voetreflexmassage een weldadige en ontspannende werking. Wellicht tot ziens in de salon bij Beauty for All.

 

 

 


 

20170311_173131melissa

Melissa Buijs

Mijn naam is Melissa Buijs. Ik ben gediplomeerd pedicure. Per mei 2017 kom ik op donderdag het team van Beauty for All versterken. Hiernaast werk ik al 12 jaar met verzorgingsproducten en voedingsmiddelen. Wilt u een voetbehandeling, een deelbehandeling of mooie gelakte nagels dan hoop ik u te mogen helpen.