Beautyforall

Wie zijn wij

 

Team Beauty for All

 

 

FullSizeRender


Marcha van Dalen

Ik ben Marcha van Dalen, in 2002 behaalde ik mijn diploma’s schoonheidsspecialiste i.c.m pedicure op het Nova College in Haarlem. Na een paar jaar ambulant en aan huis een salon gehad te hebben,  ben ik sinds 2007 al werkzaam als schoonheidsspecialiste en pedicure bij Beauty for All. Dat is aankomende november dus alweer 10 jaar. Vanaf mei ga ik de praktijk voor een periode verlaten i.v.m zwangerschapsverlof. Mijn collega’s Michelle Meijer, Nel Baltus en Melissa Buijs nemen de salon tijdens mijn afwezigheid over. En blijven na mijn verlof tevens werkzaam in de salon. Vanaf oktober kunt u weer afspraken bij mij inplannen.

 

 

michelle


Michelle Meijer

Mijn naam is Michelle Meijer, in 2010 behaalde ik mijn diploma van de schoonheidsspecialiste opleiding. Toen heb ik Marcha ook leren kennen. Het klikte zo tussen ons, dat we vriendinnen zijn geworden. We zijn elkaar nooit uit het oog verloren. In 2012 behaalde ik mijn diploma voor pedicure, die ik heb behaald op de Haarlemse Akademie in Uitgeest. 1 keer in de week kwam ik bij Marcha langs om stage te lopen. En toen wisten we het zeker, we wilde graag samen een salon starten. En hoe leuk, 1 juni 2016 is onze droom uitgekomen! Beiden zijn we zelfstandige ondernemers, en werken we in een mooie salon samen aan de Middelweg in Uitgeest. We zijn een top team samen, en hopen u snel te ontvangen in onze salon! Ik ben werkzaam als schoonheidsspecialiste, pedicure, wimperstyliste, en geef graag advies over de fantastische producten van Creative Cosmetics make-up.

 


 d8e517_89ef104492994879932738cd2e278c26~mv2_d_5472_3080_s_4_2Fleur van Egmond

Mijn naam is Fleur van Egmond (1992, Heemskerk). Bezig zijn met uiterlijke verzorging en make up is mijn passie. Vandaar dat ik de knoop heb doorgehakt om per augustus 2017 als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan bij Beauty for All! Januari 2017 heb ik de vakopleiding make up artist succesvol afgerond bij Art of Colors te Amsterdam. Mijn certificaat voor de masterclass hairstyling heb ik in juni 2017 binnengesleept. Dit zorgt ervoor dat ik allround hair- & make up artist ben en zo een totaalplaatje kan creëren. Dus, of je nu zelf gaat trouwen, te gast bent op een bruiloft of er mooi uit wilt zien tijdens je diploma-uitreiking: ik verzorg met liefde jouw haarstyling en visagie! Bovendien kunt u bij mij terecht voor make up advies en voor een behandeling ‘Lash Volume Lift’. Interesse in een workshop haarstyling en/of make-up? Ook dat behoort tot de mogelijkheden – www.fleurhaarenmakeup.com

 


foto NelNel Baltus

Mijn naam is Nel Baltus, al vanaf 1991 ben ik pedicure. Na een aantal jaren wat anders gedaan te hebben, heb ik vanaf 2015 mijn pedicure werkzaamheden opnieuw opgepakt. Inmiddels verder gespecialiseerd in voetreflexmassage en medisch pedicure. Vanaf januari 2016 eigenaar van Balance Voetverzorging in Heemskerk. Ook de komende jaren wil ik diverse bijscholingscursussen blijven volgen om voor steeds meer voetproblemen een oplossing te kunnen bieden. Vanaf april kom ik op de maandag het gezellige team van Beauty for All versterken en dit zal zich de komende maanden uitbreiden naar meerdere dagen i.v.m. het zwangerschapsverlof van Marcha. U kunt bij mij terecht voor pedicure behandelingen (diabetische en reumatische), maar ook voor diverse specialistische technieken zoals bijvoorbeeld ortheses, nagelbeugels en nagelreparaties. Tijdens de behandelingen kan ik u hierover adviseren. Ook geef ik voetreflexmassage behandelingen wat effect kan hebben bij vele lichamelijke en geestelijke gezondheidsklachten maar ook voor gezonde mensen heeft voetreflexmassage een weldadige en ontspannende werking. Wellicht tot ziens in de salon bij Beauty for All.

 

 

 


 

20170311_173131melissa

Melissa Buijs

Mijn naam is Melissa Buijs. Ik ben gediplomeerd pedicure. Per mei 2017 kom ik op donderdag het team van Beauty for All versterken. Hiernaast werk ik al 12 jaar met verzorgingsproducten en voedingsmiddelen. Wilt u een voetbehandeling, een deelbehandeling of mooie gelakte nagels dan hoop ik u te mogen helpen.