Beautyforall

FLEUR. Haar & Make up

FLEUR. Haar & Make up – Diensten


Haarstyling:

Stijlen, krullen, (klassiek) opsteken, een hogere kuif, vlechten, knopen, twisten óf een mooi bruidskapsel afgestemd op jouw gezichtsvorm en bruidsjurk. Haarstyling maakt het plaatje echt compleet! Laat je inspireren door de foto’s (ook te vinden op mijn website www.fleurhaarenmakeup.com). Uiteraard bespreken we de mogelijkheden en jouw wensen, om het mooiste resultaat te verkrijgen.

(Bruids)make up:

Of je nu zelf gaat trouwen, te gast bent op een bruiloft of er mooi uit wil zien tijdens je diploma-uitreiking: ik verzorg met liefde de haarstyling en visagie! Subliem aangebrachte make-up voor een natuurlijke look of een ‘dramatic’ look met veel eyeliner, donkerdere oogschaduw of opvallende lipstick. Alles kan en alles mag. Ik streef ernaar jouw wensen te vervullen, zodat je straalt op die voor jou o-zo-bijzondere dag en, natuurlijk, op de foto’s

Voor mijn diensten gebruik ik professionele, langhoudende producten, voornamelijk van MAC Cosmetics. Zowel voor haarstyling als visagie geldt dat vooraf een proefsessie geboekt kan worden

Visagie Fleur Haar & Make up

Haarstyling Fleur Haar & Make up

Visagie Fleur Haar & Make up

Haarstyling Fleur Haar & Make up

Visagie Fleur Haar & Make up

 

 

 

 

 


Portraitsession:

“A NEW YEAR | A NEW YOU”

Ben jij een vrouw die zich altijd verschuilt als er een foto gemaakt moet worden omdat het eindresultaat je nooit bevalt? Ben jij jezelf een beetje kwijt omdat jij jezelf altijd op de laatste plaats zet? Dan is dit project perfect voor jou! Kim is haar nieuwe atelier begonnen met een missie: namelijk vrouwen overtuigen van hun schoonheid. Het is aan ons om jou te laten zien hoe mooi je bent. Om de mooiste foto’s van jou te maken die je ooit van jezelf hebt gezien. Om jou te herinneren om zelf ook gefotografeerd te worden, zodat er tastbare herinneringen aan jou zijn om gekoesterd te worden door jouw dierbaren. En het allerbelangrijkste: om jou te helpen met het heropbouwen van jouw zelfvertrouwen dat je misschien stukje bij beetje bent verloren. Dit doen wij door onder andere professionele haarstyling en visagie en professionele begeleiding tijdens de sessie.

JIJ VERDIENT HET OM MOOIE PORTRETTEN VAN JEZELF TE HEBBEN

Je wordt vastgelegd zoals je nu bent, zodat je later vol trots kunt kijken naar een serie portretten die laten zien wat een prachtige vrouw je bent. Dat jij je deze dag herinnert als de dag waarop jij jezelf de mooiste vrouw op aarde voelde. Deze foto’s zullen een permante herinnering zijn aan hoe mooi je bent.

WAT KRIJG JE ALS JIJ NU INSCHRIJFT?

Elke vrouw die zich vóór 1 april 2018 inschrijft heeft recht op een “model-for-a-day” portret sessie tegen het speciale tarief van € 97,50. Dit is 50% van de reguliere sessie kosten.
Het begint allemaal met een persoonlijk consult in het atelier, waar jij jouw verhaal kan vertellen, waar Kim de echte jij kan leren kennen en waar jullie samen jouw sessie kunnen ontwerpen. Daarna volgt de daadwerkelijke foto sessie, een dag vol verwennerij. Natuurlijk inclusief een volledige makeover uitgevoerd door het professionele team van FLEUR. Haar & Make-Up. En de meest bijzondere dag van allemaal: jouw persoonlijke reveal sessie in het atelier. Al jouw prachtige portretten staan daar speciaal voor jou! Daarbij krijg je als dank voor je vertrouwen ook nog een tegoed ter waarde van € 175,- welke je kunt gebruiken tijdens jouw reveal sessie. Dit bedrag is goed voor 1 portret of te gebruiken als korting op collecties. Een ultieme verwendag, speciaal voor jou, waarin alles tot in de puntjes voor jou geregeld wordt.

Meer hierover weten en je inschrijven? Klik dan direct door naar: www.kimdevries.nl/project-2018

DQ3B5964DQ3B5847DQ3B5930DQ3B5835DQ3B5920

 

 

 

 

 


Nagelstyling:

Bij FLEUR Haar & Make up kun je terecht voor een CND™ Brisa Gel en/of een CND™ SHELLAC behandeling. Dit kan gecombineerd worden.

CND™ Brisa Gel wordt gebruikt om de nagels te verstevigen en/of te verlengen. Nagels worden verlengd door middel van een tip of sjabloon (ook bij nagelbijters). De sjabloon-techniek is de mooiste oplossing: hierbij bestaat de gehele nagel uit gel, waardoor er een betere hechting wordt gecreeërd. De producten zijn hypo-allergeen, maar bij twijfel is het altijd mogelijk om eerst één nagel uit te proberen. Jouw eigen nagels groeien gewoon mee, en na ongeveer 4 weken kun je de nagels laten nabehandelen. Het oude product wordt voor ongeveer 80% weggevijld, waarna nieuwe gelnagels worden aangebracht.

CND™ SHELLAC™ heeft een speciaal op elkaar afgestemd systeem, welke zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes op de markt geen gelpolish of gellak. SHELLAC™ is een product uniek in haar soort met een samenstelling die nog steeds het best bewaarde geheim in beautyland is. Met CND™ SHELLAC™ kies je voor producten van de beste kwaliteit, aangebracht door professionals die weten waar ze over praten. CND™ SHELLAC™ wordt eenvoudig verwijdert in 8 minuten met de CND™ Nourishing Remover zonder te soaken of te vijlen op de natuurlijke nagel en is dus geheel veilig om te dragen, zelfs voor zwangere dames!

Voordelen CND Shellac:

✔️ Minimaal 2 weken resultaat
✔️ Prachtige, blijvende glans
✔️ Geen droogtijd na de behandeling
✔️ Makkelijk te verwijderen
✔️ Geen nagelschade/zwakke nagels

102017 nagelstyling

25395746_386563481799085_8785221165371522663_n

102017 nagelstyling french

 

 

 

 

 

 


Wenkbrauw- en wimperbehandelingen:
Verven en epileren/harsen

De vorm van je wenkbrauwen is bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Door de wenkbrauwen te epileren/harsen en indien nodig te knippen krijgen ze weer model, passend bij uw gezicht. Het verven van wenkbrauwen en wimpers is een belangrijke factor voor het verkrijgen van een open, frisse uitstraling. De wenkbrauwen worden geverfd in een mooie tint die past bij uw huid- en haarkleur

Lash Volume Lift (wimperlifting)

Lash Volume Lift – een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen (liften) zonder gebruik van wimper extensions of mascara. Wimperlifting door middel van siliconen pads is niet schadelijk voor de wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. De gelifte wimpers behouden hun vorm minimaal 6-9 weken. Het is ook mogelijk om je wimpers tijdens deze behandeling te laten verven. Belangrijk: bij iedereen is het resultaat anders, afhankelijk van de lengte en het volume van jouw eigen, natuurlijke wimpers

082017 annika lash volume lift 1

092017 Facebook winnares

082017 Minnie

082017 annika lash volume lift

 

 

 

 

 

 

 

 


Vragen? Mail deze naar: fleurhaarenmakeup@gmail.com
Meer informatie en mijn portfolio: www.fleurhaarenmakeup.com