Beautyforall

Wimperextentions / Lash volume lift

Lash volume lift

Lash volume lift (lvl) is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik te maken van wimperextensions of mascara. De wimpers worden vanaf de wortel gelift, de prachtige vorm/krul blijft wel 6 tot 9 weken zichtbaar! Wimperlifting d.m.v siliconen pads is niet schadelijk voor de wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Lvl is daardoor dus een zachte en veilige behandeling die geschikt is voor elke wimpersoort en lengte. Wimperkruller is niet meer nodig, mascara aanbrengen is niet meer nodig (voor extra effect kan dit uiteraard wel), de ogen lijken groter, en een mooie natuurlijke uitstraling als resultaat.

2017-07-10-PHOTO-00001182

 

Wimperextensions

Iedereen wil lange, volle wimpers. Iedere ochtend is het weer een strijd om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen met je mascara en wimperkrultang. Het kan heel frustrerend werken als dit na een lange tijd niet wil lukken. Daar is nu een oplossing voor: Wimperextensions! Het werkt hetzelfde als hairextensions, alleen nu speciaal uitgerust voor je wimpers en je hoeft geen mascara meer te gperfect eye lashebruiken.

Voordelen:

Houdbaarheid van de wimpers:
Je eigen wimpers hebben een groeicyclus een zullen zich een keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus een tot drie maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 3 weken tot 4 weken een opvul behandeling te nemen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te doen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, trouwerij of een feestje.

wimperextensions leonie 1